Képzés menete

Képzés menete

Jelentkezés az online KRESZ képzésre roppant egyszerű, pár perc alatt elvégezhető a webes felületünkön, és nem kell személyesen megjelenned sehol. A „Jelentkezés” menüpont gombjára kattintva ellenőrizheted, hogy megfelelsz-e az életkori feltételeknek, majd a sikeres regisztrációt, valamennyi szükséges adatod megadását és az elméleti oktatás díjának befizetését követően megkezdheted a képzést.

  • Add meg a születési dátumod! A Szerződési feltételek, az Adatkezelési tájékoztató és az Írásos tájékoztató megismerése után, amennyiben elfogadod őket, nyomd meg a „Tovább” gombot.
  • Megjelenik az e-Titán rendszerben számodra elérhető „B” kategória, kiválasztás után a képzés teljes menetéről olvashatsz egy rövid ismertetőt, ami után nyomd meg a „Tovább” gombot.
  • A következő oldalon a kiválasztott képzéshez tartozó tanfolyam alapadatait látod. Itt érvényesítheted a kapott kedvezményt, ha rendelkezel kedvezmény igénybevételére feljogosító e-kuponkóddal. Sikeres érvényesítést követően már az új, számodra érvényes kedvezményes árat láthatod. Ezután nyomd meg a kiválasztott tanfolyam sorának jobb szélén lévő „Erre jelentkezem” gombot.
  • A következő ablakban a jelentkezésed összesítőjét láthatod. Itt választhatsz a különböző regisztrációs módok közül. Létrehozhatsz új felhasználói nevet és jelszót, vagy valamelyik már meglévő és érvényes e-Titán, Facebook vagy Google felhasználói fiókoddal kötheted össze a regisztrációdat.

A sikeres regisztrációt követően már csak az alábbi néhány lépés hiányzik ahhoz, hogy el tudd kezdeni a tanulást.

  • Tanfolyam. Itt a kiválasztott elméleti KRESZ tanfolyam adatait láthatod. Amennyiben rendelkezel e-kuponkóddal, amit még nem érvényesítettél, itt még lehetőséged van ezt megtenni!
  • Okmányok. Amennyiben már rendelkezel vezetői engedéllyel (jogosítvánnyal) vagy igazolvánnyal, itt kell megadnod annak, valamint az egészségügyi alkalmasságodat igazoló iratnak az adatait is.
  • Személyes adatok. Ügyelj arra, hogy helyesen írd be az adatokat, mivel ezek kerülnek rá a különböző hatósági, illetve a képzés lefolytatásához szükséges autósiskolai dokumentumokra! Helytelen adatok megadása esetén a vizsgaközpont megtagadhatja a vizsgára jelentkezésedet, illetve ismételt tanfolyam elvégzésére is kötelezhet.
  • Nyilatkozat. Figyelmesen olvasd végig és töltsd ki, mivel ez alapján lehet megkezdeni a járművezető-képzést!

Rövid időn belül kapsz egy „Regisztráció megerősítése” tárgyú automatikus e-mailt, amelyben rá kell kattintanod a „Regisztráció megerősítése” hivatkozásra a teljes jogosultságú belépéshez. Ezt követően az etitan.hu oldalról tudsz belépni a rendszerbe a „bejelentkezés tanulók részére” felületről, a regisztrációdnak megfelelő gombra kattintva.
A regisztrációt követően bankkártyával, vagy banki átutalással fizethetsz. Bankkártyás fizetésnél azonnal, átutalás esetén néhány napon belül férsz hozzá a tananyaghoz.

© 2023 Elit Autósiskola Szeged. All Rights Reserved.